Naslovna Info Gradiška Zoran Adžić dobija podršku šest partija u izborima za gradonačelnika Gradiške...

Zoran Adžić dobija podršku šest partija u izborima za gradonačelnika Gradiške (VIDEO)

GRADIŠKA – Predsjednici gradskih odbora šest političkih partija iz Gradiške  danas su potpisali sporazum podrške kandidatu za gradonačelnika Zoranu Adžiću na predstojećim lokalnim izborima. 

Od danas kandidat  šest političkih partija,  Zoran Adžić je  uvjeren  da će građani prepoznati  postignuto političko jedinstvo i snagu , te mnogobrojne projekte koji su završeni, ili su u toku. Veliki broj projekata je već dogovoren ili planiran i za naredni period.

-Želim da se zahvalim sadašnjim koalicionim partnerima koji zajedno sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata čine skupštinsku većinu u Gradskoj skupštini u Gradišci. To se odrazilo da smo mogli ostvariti niz privrednih, infrastrukturnih, sportskih i kulturnih investicija na prostoru grada. Želimo da ponovo na slijedećim izborima izađemo pred građane i privrednike, da im kažemo da želimo da nastavimo započete kapitalne projekte – rekao je Zoran Adžić.

Potpise na sporazum stavili su Snježana Gvozden ispred Socijalističke partije Srpske, Slavko Dunjić, predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske, Dane Malešević, predsjednik Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza, Ivica Lučka, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije, Vladimir Janković predsjednik GrO Demokratskog saveza /DEMOS/ i Zoran Adžić, predsjednik Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Gradiška /SNSD/.

Ceremonija potpisivanja stranačkog sporazuma obavljena je u Kulturnom centru u Gradišci.

Video:

Pratite nas na youtube kanalu Moja Gradiška TV!