Naslovna Obavještenja “ZIMSKI GRAD” Gradiška 2021.: Podjela paketića za najmlađe sugrađane

“ZIMSKI GRAD” Gradiška 2021.: Podjela paketića za najmlađe sugrađane

JU Kulturni centar Gradiška, 27, 28, 29. i 30. decembra (ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak) organizuje svečanu dodjelu paketića za naše najmlađe sugrađane.

I ove godine pripremili smo novogodišnju bajku za naše mališane u sklopu manifestacije „Zimski grad“ Gradiška.
Svečana ceremonija dodjele paketića podrazumijeva pravu zimsku i svečarsku idilu u sklopu scenografije manifestacije „Zimski grad“, doček Djeda Mraza, a zatim dodjelu paketića i fotografisanje u posebno kreiranom Zimskom kutku unutar Kulturnog centra Gradiška, a sve to uz najpopularnije dječije hitove. Poštujući epidemiološke mjere odlučili smo se za više termina dodjele paketića, kako ne bi došlo do stvaranja gužve.

Cijena za komplet ugođaj i paketić iznosi 25,00 KM – što podrazumjeva bogat i sadržajan paketić, fotografija dodjele paketića sa Djedom Mrazom u sklopu bajkovite scenografije koja je prilagođena manifestaciji.

Pozivamo sve javne ustanove, preduzeća i organizacije da nas kontaktiraju kako bismo zajedno, sa roditeljima i djecom, ispratili staru godinu, uz čarolijom ispunjen novogodišnji program, kako to naši mališani i zaslužuju.

Molimo Vas da ukoliko se odlučite za našu ponudu novogodišnjih paketića, dostavite spisak sa imenima i prezimenima djece, u što kraćem roku, a najkasnije do 20. decembra u Kulturni centar Gradiška, na faks broj 051/810-509 ili na mejl adresu: kulturnicentar.gradiska@gmail.com

Za sve dodatne informacije i rezervacije kontaktirajte nas na broj 051/810-500.