Naslovna Sport Fudbal U Turjaku zvona zvone da pozdrave šampione

U Turjaku zvona zvone da pozdrave šampione

GRADIŠKA – Lider Područne lige Gradiška, Kozara iz Turjaka počeo je sa pripremama i kojem ima samo jedan cilj, čuti šampionska zvona na kraju sezone!

Kozara je jesenji dio šampionata u “Kajzerci” završila na prvom mjestu sa 30 bodova, samo jednim više od Kladara, a tu su još Torpedo i Mladost, koji će vrebati iz prikrajka.

– Igrački kadar se nije značajno promjenio. Oslanjamo se na igrače koju su iznijeli prvu polusezonu. Jedina lasta ove zime jeste dolazak Mome Čikića iz 13 Skojevki Grbavci. Pokušaćemo kroz prijateljske utakmice uhvatiti formu. Rivali su Obradovac, Laminci i Omladinac iz Brestovčine, a ostale protivnike ćemo u hodu dogovarati – poručuje Boris Anić, prvotimac Kozare iz Turjaka.

Trener Slobodan Borković na raspolaganju ima 22 igrača koji će pokušati da izbore plasman u Regionalnu ligu Grupa zapad. Igrački kadar čine: Srđan Adžić, Boris Anić, Borislav Babić, Dragan Borković, Ognjen Borković, Stefan Borković, Vedran Borković, Dalibor Ćulum, Nikola Galić, Nemanja Kalajdžić, Saša Kodić, Aleksandar Majstorac, Milan Obradović, Damjan Risović, Aleksandar Stanišljević, Sveto Stojnić, Nemanja Stojnić, Bojan Subotić, Predrag Šmitran, Jovan Šukalo, Momo Čikić.

Prvo kolo proljćnog dijela PFL Kozara Turjaka će gostovati u Kukuljama ekipe Mladi Krajišnik.

 

pravdabl.com