Naslovna Info Gradiška U toku 13. sjednica Skupštine grada Gradiška (UŽIVO)

U toku 13. sjednica Skupštine grada Gradiška (UŽIVO)

GRADIŠKA – U toku 13. redovna sjednica Skupštine grada Gradiška.

UŽIVO NA YOUTUBE

Na dnevnom redu je 20 tačaka.

Usvojen Izvještaj o radu Foruma za bezbjednost građana na području grada Gradiška i Izvještaj o realizaciji Omladinske politike i položaju i statusu mladih za prošlu godinu.

Na dnevnom redu je IZformacija o socijalnoj situaciji na području grada, o stanju u oblasti vodosnabdjevanja i odvođenju otpadnih voda na području grada Gradiška za 2021.godinu, sve za prošlu godinu, kao i Informacije o upravljanju čvrstim otpadom i o stanju u javnom putničkom prevozu i taksi prevozu na području Gradiške za prošlu godinu.

Pred odbornicima će se naći i Informacije o protivpožarnoj zaštiti, pogrebnoj djelatnosti, stanju u oblasti veterinarske djelatnosti, o stanju snabdjevanja električnom energijom, stanju u oblasti poštanskog saobraćaja i više prijedloga odluka i prijedloza akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa.

Materijale i dnevni red za 13. Redovnu sjednicu Skupštine grada Gradiška pogledajte OVDJE.

PRENOS SJEDNICE NA RTVG

Prenos sjednice lokalnog parlamenta biće omogućen putem eksperimentalnog televizijskog programa. Gledaoci koji koriste Mtel programske platforme program Radiotelevizije Gradiška mogu pratiti na kanalu 97.

Korisnici Blicnet programskih platformi program Radiotelevizije Gradiška mogu pratiti na kanalu 56. Ukoliko nemate taj kanal potrebno je da preskenirate uređaj.

Uživo na Radio-televiziji Gradiška.