Naslovna Sport Fudbal U prodaji Almanah „75 godina FK Kozara Gradiška“, autora Slobodana Borjanovića

U prodaji Almanah „75 godina FK Kozara Gradiška“, autora Slobodana Borjanovića

GRADIŠKA – Fubalski klub „Kozara“ iz Gradiške izdao je Almanah posvećen 75. godišnjici kluba, čiji je autor sportski novinar Radio Gradiške Slobodan Borjanović.

Borjanoviće je, gostujući u programu Radio Gradiške, rekao da je ovaj Almanah nastavak Monografije koju je 2015. godine napisao povodom 70 godina postojanja „Kozare“, te da je u nešto više od 100 strana objedinio tridesetak strana kratkog istorijata kluba i sve utakmice i dešavanja vezana za „Kozaru“ u posljednjih pet godina.

On je dodao da planira nastaviti biljažiti sve utakmice „Kozare“ i dešavanja u klubu, kako bi za pet godina na 80. rođendan kluba imao spreman materijal za izdavanje dopunjenog izdanja Monografije.

„Vjerujem da će i ta Monografija za pet godina ugledati svjetlo dana, jer sam u svom radu do sada imao veliku podršku predsjednika „Kozare“ Milenka Pavlovića Milera, direktora kluba Siniše Đurića i gradonačenika Gradiške Zorana Adžića“, naveo je Borjanović.

On je izrazio uvjerenje da će „Kozara“ svoj 80. rođendan dočekati na rekonstruisanom Gradskom stadionu i kao stabilan klub u Premijer ligi BiH.

Almanah „75 godina FK Kozara“ štampan je u tiražu od 300 primjeraka, a njegova cijena je 10 KM.