Naslovna Info Gradiška U Gradišci održan Šesti izborni sabor PDP-a

U Gradišci održan Šesti izborni sabor PDP-a

GRADIŠKA – Predsjednik Partije demokratskog proresa Branislav Borenović izjavio je sinoć da je Gradski odbor PDP Gradiška stabilan odbor, bez unutrašnjih problema, sa ozbiljnim, mudrim i energičnim ljudima koji građanima mogu da ponude dobre ideje i programe.

„Ova izborna godina je veoma važna i za Gradišku koja,  kao grad na granici sa EU, ima veliki potencijal za razvoj i investicije. Od nas se očekuje da utičemo na odluku ko će biti kandidat za gradonačelnika koji će okupiti stranke opozicionog bloka,“ istakao je Borenović u Gradišci gdje je prisustvovao Šestom izbornom saboru Gradskog odbora PDP-a.

On je rekao da je u PDP ostao stabilan u Gradišci, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, te da je partija koja želi da pruži novim i mladim ljudima prostor za političko djelovanje.

Predsjednik Gradskog odbora PDP Gradiška Milan Švraka je istako da je PDP ostao kompaktan u Gradišci i da vjeruje da podrška građana neće izostati.

“Još prošle godine smo najavili da će ova partija imati kandidata za gradonačelnika Gradiške koji će okupiti opozicione stranke i vjerujemo da će moći da obezbijedi izbornu pobjedu nad trenutnom vladajućom koalicijom”, dodao je Švraka.

Na Šestom izbornom saboru koji je održan u Kulturnom centru u Gradišci, birani su članovi Gradskog odbora PDP Gradiška koji će naknadno birati novog predsjednika odbora.