Naslovna Video Talentovana djeca iz Gradiške – budućnost ovog grada i Srpske

Talentovana djeca iz Gradiške – budućnost ovog grada i Srpske

Grad Gradiška prepoznao je mlade ljude koji snove sanjaju za nas i daruju ih našoj stvarnosti, da usreće nas, svoj grad i svoju Republiku Srpsku.

Upravo iz tog razloga snimljen je promo spot o najdarenijoj djeci Gradiške, koji su budućnost ovog grada i Republike Srpske.

Zahvaljujući podršci porodice koja je prepoznala moj talenat te upornom radu, odricanju i volji ostvarila sam vrhunske rezultate u tenisu, osvajanjem prvenstava na prestižnim svjetskim turnirima omladinskog uzrasta, kao što su “Litle Mo” u SAD-u, “Paris Boul” u Francuskoj i teniska akademija Rafaela Nadala u Španiji.

-Na tom trnovitom putu imala sam podršku moga grada i institucija Republike Srpske – rekla je teniserka Tea Kovačević.

Karatistkinja Јovana Lipovac je istakla da je najvažnija podrška porodica.

-Velika ljubav prema borilačkim vještinama, podrška porodice i matičnog kluba bili su mi glavni oslonac da osvojim brojne medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima i postanem dvostruka šampionka Republike Srpske – istakla je Lipovac.

Nikolina Čakalj, koja se bavio solo pjevanjem istakla da je potrebna i ljubav premo ono što čovjek radi.

-Ljubav prema pjesmi i pjevanju, podrška moje porodice, mentora i profesora, gradskih i republičkih institucija, održavanje jedinstvenih dječijih festivala u Republici Srpskoj doveli su me u poziciju da budem učesnica, ali i pobjednica brojnih domaćih i međunarodnih festivala, uključujući i učešće na prestižnom festivalu u Bjelorusiji “Slavjanski bazar” – dodala je ona.

U promo spotu učestvovali su i Iva Ristić, violina, Mladen Čergić, maturantt gimnazije, Nikola Džodan, tehnička škola, Milan Duvnjak, humanitarac.

Video:

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.