Naslovna Info Gradiška SDS proslavio slavu i obilježio 30 godina od osnivanja stranke u Gradišci

SDS proslavio slavu i obilježio 30 godina od osnivanja stranke u Gradišci

GRADIŠKA – Gradski odbor Srpske demokratske stranke Gradiška organizovao je u Gornjim Podgradcima proslavu krsne slave – Svetih apostola Petara i Pavla, te obilježavanje 30 godina od osnivanja ove stranke u Gradišci.

Slavski obred i lomljenje slavskog kolača upriiličeno je u crkvi Svetog Dimitrija, nakon čega je u porti crkve organizovan koktel i uručene zahvalnice zaslužnim članovima stranke.

Predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Mirko Samardžija podsjetio je da je SDS u Gradišci osnovan na Petrovdan 1990. godine upravo u Gornjim Podgradcima.

Ona je naglasio da SDS nastavlja sa svojim političkim djelovanjem, te da spremno dočekuje lokalne izbore i očekuje dobar izborni rezultat.

Samardžija je dodao da je SDS odredio listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Gradiška, te da će, u saradnji sa PDP-om, na vrijeme saopštiti javnosti ko će biti kandidat opozicije za gradonačelnika Gradiške.

On je istakao da je zbog tranutne epidemiološke situacije odlučeno da proslava krsne slave i 30 godišnjice od osnivanja stranke bude organizovana uz prisustvo manjeg broja članova i na otvorenom.