Naslovna Info Gradiška Sa vjerom u pobjedu SNSD počela kampanja u Gradišci

Sa vjerom u pobjedu SNSD počela kampanja u Gradišci

 GRADIŠKA – Simboličnim činom lijepljenja prvog plakata OO SNSD Gradiška zvanično je počela kampanju.

POČETAK KAMPANJE GRADISKA 3

Na platou ispred Robne kuće nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu RS za Izbornu jedinicu dva Zoran Adžić predstavio je četiri kandidata iz Gradiške.

Osim Adžića, kandidatati za Narodnu skupštinu RS su Uroš Grahovac, Milenko Pavlović i Renata Obradović Popović, dok je kandidat za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH je Nikola Kragulj.

POČETAK KAMPANJE GRADISKA 1

Kandidati iz Gradiške su ubjeđeni u ubjedljivu pobjedu SNSD na svim nivoima vlasti, jer pred narod izlaze čistog obraza, a njihov rad u prethodnom peridu je prepoznat po urađenim brojinim infrastrukturnim projektima.

Nosilac liste za poslanika u NSRS u Izbornoj jedinici Zoran Adžić kaže da će SNSD svoju predizbornu kampanje zasnivati na podizanju privrede, zapošljavanju, i rješavanju socijalnih pitanja građana.

-Svjesni smo da daljnji razvoj opštine Gradiška i Republike Srpske zavisi od snage u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Spojili smo mladost i iskustvo i uvjereni smo da ćemo postići najboji rezultat do sada. Glavni cilj nam je podizanje privrede, nova zapošljavanje i razvijanje infrastrukture – rekao Adžić.

POČETAK KAMPANJE GRADISKA 2

Gradiški socijalisti su uvjereni da će na oktobarskim izborima osvojiti dva poslanika u NSRS i jedan poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Milan Vujić