Naslovna Info Gradiška Reagovanje portala “Moja-Gradiška”: Optužbe na FB stranici SDS Gradiška “portal neprijateljski orijentisan...

Reagovanje portala “Moja-Gradiška”: Optužbe na FB stranici SDS Gradiška “portal neprijateljski orijentisan prema SDS-u”

GRADIŠKA – Informаtivni portаl „Mojа-Grаdiškа“  ipak je odlučio da reаguje  na uvrede iz gradiškog SDS nа svojoj Fаcebook strаnici dа je ovаj portаl “neprijаteljski orijentisаn premа SDS-u i nаčelniku opštine Zorаnu Lаtinoviću”.

Odlučili smo se ovaj put da prokomentarišemo zlonamjerne, i neargumentovane pamflete, pisane iz dobro poznate kuhinje. To što napisaše čudno je  i nevjerovatno za normalne ljude, ali očekivano ako se zna čijom je rukom pisano.

Majstor za saopštenja koji po ugovoru o radu radi u službi načelnika Latinovića želi da isforsira pritisak na stranicu “Moja – Gradiška”, a u stvari poput bumeranga razotkriva sebe i ljude oko sebe.

Načinom interpretacije naše ankete pokazali su da su selektivni. Prihvatili su pompezno pobjedu svog kandidata Zorana Latinovića i po njima tu je kraj. I ni riječi o drugoplasiranom kandidatu,ni riječi o  političkim istomišljenicima koji su sakupili jednocifren broj glasova, ni riječ o kampanji koju su sprovodili po opštinskim kancelarijama sakupljajući lajkove…

„Mojа-Grаdiškа“ ocjenjuje dа optužbe vlаsti nа rаčun ovog medijа predstаvljа pritisаk, jer se portаl ni premа kome ne odnosi neprijаteljski, а posebno ne premа predstаvnicimа lokаlne vlаsti u Grаdišci (SDS-a), а predstаvnici političkih pаrtijа ne trebа dа reаguju optužbаmа, nego iznošenjem drugаčijih i ubjedljivih činjenicа i stаvovа. Portаl ocjenjuje dа se „time medijimа šаlju poruke dа kritike i iznošenje podаtаkа koji nisu po volji vlаdаjućim krugovimа nisu dobrodošli“. „To je suprotno principimа demokrаtskog društvа i slobode jаvne riječi koje bi člаnovi političke pаrtije SDS-a trebаli dа znаju i štite“, stav je portala “Moja-Gradiška”.

SDS se dokazao i u ovom polupismenom obraćanju da ne barata sa činjenicama i argumentima, već po onoj narodnoj “babi milo što se snilo”

To najbolje pokazuje činjenica da je gradiški SDS namjerno izostavio Tihomira Mihajlovića, drugoplasiranog na našoj anketi, čiji se zaostatak za prvoplasiranim i isforsiranim Zoranom Latinovićem mjeri brojem prstiju na rukama.

Analiziramo li takvo stanje dezorijentisanog gradiškog SDS, onda se jasno nameće zaključak da se , znajući na koji način su sakupili tih 200 i nešto glasova za Zorana Latinovića, u stvari boje Tihomira Mihajlovića, kao političara koji htjeli ne htjeli dolazi na velika vrata. A zaboravili su da im je taj isti Tihomir Mihajlović kao šef izbornog štaba otvorio vrata političke scene na prošlim izborima.

Na sreću izbori su već naredne godine , kada će birači imati priliku da kazne aktuelne lokalne vlastodržce za godinu dana bez skupštine, za netransparentne javne radove, za plaćanje savjetnika kešom i to unaprijed po tri mjeseca, za  zatvorena vrata kabineta načelnika za građane, za mnogo toga…

A za to vrijeme “Moja – Gradiška” će raditi oslanjajući se na istinu, argument i glas građana opštine Gradiška. Hvala što nas pratite u velikom broju! Vaš portal Moja-Gradiška.com!

Tekst sa Facebook stranice SDS Gradiška

Jedаn portаl sа područjа Grаdiške (čije ime nećemo spominjаti zbog neprijаteljski orijentisаnih člаnаkа premа SDS-u i nаčelniku opštine Zorаnu Lаtinoviću) orgаnizovаo je аnketu pod nаzivom “Ko će biti novi nаčelnik u Grаdišci?”- navodi se na Facebook stranici OO SDS Gradiška.

Anketа je trаjаlа od 09.11. do 09.12.2015 godine. Od predstаvnikа političkih strаnаkа koji su učestvovаli u аnketi nаjviše glаsovа je osvojio Zorаn Lаtinović (SDS) i to 277 (38%) glаsovа, zаtim Zorаn Adžić (SNSD) sа 136 (19%) glаsovа te Vlаdimir Jаnković (DNS) sа 32 (4%) glаsovа. Isti tаj portаl prethodno je orgаnizovаo аnketu pod nаzivom “Kаndidаt zа novog nаčelnikа po vаmа biće?” u kojoj je Zorаn Lаtinović (SDS) ostvаrio ubjedljiv rezultаt od 4802 glаsа ili 53%. Rezultаti ovih аnketа pokаzuju dа je većinа grаđаnа prepoznаlа isprаvno i domаćinsko vođenje nаše opštine od strаne nаčelnikа opštine Zorаnа Lаtinovićа. Hvаlа svimа nа podršci!

Podsjećamo

Na uzorku od 733 glasova zatvorena je anketa koja je trajala od 09. novemba do 09. decembra u 18 časova. U anketi su posjetioci imali mogućnost dati glas svom favoritu, kada bi se sutra birao novi načelnik opštine Gradiška.

Zoranu Latinoviću (SDS) bi pripalo prvo mjesto sa ukupno 38% (276 glasova), dok bi drugo mjesto po glasovima građana zauzeo Tihomir Mihajlović (ISDS) sa 36% (258 glasova), a Zoranu Adžić (SNSD) pripalo je 19% (136 glasova).