Naslovna Zabava Petak ili subotu rezervišite za Alma Ras Bazar

Petak ili subotu rezervišite za Alma Ras Bazar

Pored fantastičnih cijena i sezonama prilagođenih potreba Alma Ras kupaca, kreiran je i jedinstven projekat nazvan Bazari. U pitanju je odlična pogodnost gdje sve kupce očekuje sniženje od 30% na kompletan asortiman, bez iznimke. Karakteristika Bazara u Alma Ras butiku u Gradišci jeste da traje dva dana, a dani rezervisani za Bazar, upravo u ovom gradu, su petak i subota 9. i 10. novembar. Ne propustite jedinstvenu priliku kupovine po nižim cijenama,a butik potražite na adresi Vojvode Mišića bb (kod gradske toplane).

 Dame će obradovati raznovrsna ponuda, od jednostavnih Basic modela pa do onih koje će ih učiniti senzualnijim i poželjnijim. Muškarce, koji uvijek traže više i bolje, očekuje donje rublje i spavaći program koji će upotpuniti njihov životni stil, status i karakter.

Alma Ras nije zaboravila ni mališane, pa je i za njih pripremljen spavaći program i donje rublje po cijenama nižim za 30%.

U mjesecu novembru u Alma Ras butiku potražite termo program i zimske pidžame po posebnim pogodnostima. Kupovinom dva artikla iz navedenog asortimana, drugi, jeftiniji dobijate po cijeni nižoj za 50%.

Da biste na vrijeme bili informisani o određenim pogodnostima i novitetima, brendove Alma Ras i Manners možete pratiti na sljedećim FB stranicama Alma Ras i Manners.