Naslovna Sport Fudbal Ožegović: Dobro sam, najgore je već prošlo

Ožegović: Dobro sam, najgore je već prošlo

GRADIŠKA – Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Partizana Ognjen Ožegović napustio je bolnicu i osjeća se dobro nakon što je preležao koronavirus.

Momak rođen u Gradišci je bio jedan od 29 fudbalera turske ekipe Adanaspora koji je zaražen SARS-CoV-2 tipom korona virusa.

”Hvala Bogu, dobro sam. Hvala što brinete. Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vijest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo”, rekao Ognjen Ožegović za Telegraf.

On je istakao da prethodna sedmica nije bila laka.

”Primljen sam u bolnicu prije sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osjećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu njegu lekara ovdje i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje”, zaključio je Ožegović.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.