Naslovna Info Gradiška Održano donatorsko veče za pomoć korisnicima Dnevnog centra UMNRL Gradiška

Održano donatorsko veče za pomoć korisnicima Dnevnog centra UMNRL Gradiška

GRADIŠKA – U organizaciji Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Gradiška sinoć je u restoranu „Tina“ u Gradišci održano donatorsko veče za pomoć korisnicima Dnevnog centra ovog Udruženja.

Predsjednik Udruženja Dragoslav Šinik zahvalio je svima koji su svojim dolaskom podržali rad Dnevnog centra i aktivnosti Udruženja MNRL Gradiška.

-Prikupljena novčana sredstava biće utrošena za izmirenje dospjelih obaveza za ishranu korisnika Dnevnog centra, za troškove prevoza članova UMNRL Gradiška koji su u proteklom periodu putovali u Divčibare, kao i za učešće djece i njihovih roditelja u „Karavanu prijateljstva“ koji će biti realizovan tokom juna 2020.godine, u okviru kog će učesnici istog, posjetiti deset gradova širom Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH, rekao je Šinik.

Donatorsko veče okupilo preko pet stotina ljudi iz privrednog i društveno-političkog života grada Gradiška, kao i brojne goste i prijatelje Udruženja MNRL iz Srbije, Hrvatske i BiH.

U muzičkom dijelu programa donatorske večeri goste je zabavljao estradni umjetnik Jovan Perišić, domaći bend „Tajna veza“ i pobjednik hrvatskog „Supertalenta“ mlada muzička zvijezda Denis Barta.