Naslovna Info Gradiška Dodik: Poznat kandidat za načelnika opštine Gradiška (Foto)

Dodik: Poznat kandidat za načelnika opštine Gradiška (Foto)

GRADIŠKA – U Gradišci je održana sjednica glavnog odbora SNSD-a na kojoj su razmatrani aktuelna politička situacija u Republici Srpskoj i najavljeni protesti opozicije i miting podrške Vladi RS.
gl odbor foto 9
SNSD će zajedno sa koalicionim partnerima sutra započeti kampanju, rekao je predsjednik stranke, Milorad Dodik.
gl odbor foto 3
Tema sjednice bili su i predstojeći lokalni izbori i imena kandidata za gradonačelnike i načelnike opština.
– Mi ćemo ovog puta biti na strani velike pobjede ove koalicije, koja će obezbijediti pobjedu u značajnom broju opština – ocijenio je Dodik.
gl odbor foto 4
Predsjednik Dodik je izjavio da je poznat kandidat za načelnika opštine Gradiška, ali da to ostavlja organima OO SNSD Gradiška da odluči i objelodani ime kandidata koji, kako kaže, ima punu podršku Glavnog odbora stranke.
gl odbor foto 2

Prvi zaključak sjednice Glavnog odbora, bio je da i pored opstrukcija iz Sarajeva i problema sa tranšom MMF, Republika Srpska nije finansijski destabilizovana.

gl odbor foto 4

Predsjednik SNSD rekao je da sve ankete pokazuju rast popularnosti stranaka u okviru vladajuće koalcije pred lokalne izbore, i najavio ubjedljivu pobjedu.

gl odbor foto 7

Naveo je i da su na sjednici utvrđena imena kandidata za načelnike i gradonačelnike ali da objavljivanje imena ostavlja lokalnim odborima, uključujući i najiščekivanije, kandidata za gradonačelnika Banjaluke, za koga je Dodik rekao da je svima već poznat.

gl odbor foto 5

gl odbor foto 8

Tokom održavanja mitinga i protesta, 14. maja, neće doći do incidenata, iako ga neki nazivaju danom D, rekao je Dodik.

Za to će se pobrinitu policija Srpske, koja je demonstrirala organizacione sposobnosti i tokom jučerašnjeg otvaranja Ferhadije.

gl odbor foto 6