Naslovna Sport Fudbal Novo povjerenje Iliji Gigoviću

Novo povjerenje Iliji Gigoviću

GRADIŠKA – Ilija Gigović istaknuti fudbalski sudija i radnik reizabran je za predsednika Opštinskog Fudbalskog saveza Gradiška na sednici Skupštine održanoj u Kulturnom centru u gradu na Savi.

-Hvala svima na ukazanom poverenju koje ću nastojati da opravdam i da u narednom četverogodišnjem mandatu napravimo fudbal još bolji na nivou Opštinskog i Područnog Fudbalskog saveza Gradiška. Zahvaljujući iskustvu i vrednim saradnicima nastojaćemo da budemo u trendu koji prati region – istakao je kratko Ilija Gigović, novi-stari predsednik OFS Gradiška.

Pored Gigovića u Upravnom odboru ove organizacije su još: Novo Milanović, Siniša Đurić, Mirza Čehajić, Slavko Španjić i Nedeljko Dejanović. OFS Gradiška je predložio i kandidata za predsednika Područnog FS Gradiška, a to je aktuelni predsednik ovog područja Miloš Brkić, dok je Vico Zeljković iz Banjaluke dobio podršku u kandidaturi za predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske i Fudbalskog saveza BiH.

Kandidat za člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske u ime OFS Gradiška je Ognjen Žmirić, a predlog za člana Izvršnog odbora FS BiH Miloš Brkić. Sve odluke donesene su jednoglasno.