Naslovna Info Gradiška Narodni poslanik dr Slavko Dunjić darivao višečlanu porodicu Gajić

Narodni poslanik dr Slavko Dunjić darivao višečlanu porodicu Gajić

Narodni poslanik dr Slavko Dunjić sa saradnicima posjetio je u nedjelju osmeročlanu porodicu Dražena Gajića u Romanovcima kod Bosanske Gradiške, uručivši im tom prilikom skromne poklone.
Riječ je o porodici mladih supružnika Dražena i Ivane Gajić, koji imaju šestero mališana, Vladana, Vladanu,Ognjena, Saru, Milenu i Milijanu. Ova višečlana porodica živi u veoma skromnim uslovima, u kući koju još u potpunosti nisu otplatili.
-Zapazio sam ovu prelijepu porodicu prilikom podjele novogodišnjih paketića. Porazgovarao sam tad sa Draženom i Ivanom i obećao im da ću ih ubrzo posjetiti. Prvo obećanje sam ispunio, a danas sam im obećao da ću ih uskoro posjetiti i to zajedno sa ministricom porodice, omladine i sporta Jasminom Davidović. Ovoj porodici neophodno je pružiti podršku , kako bi im se poboljšali uslovi života, ubijeđen sam da ćemo u tome uspjeti, rekao je dr Dunjić.
Tridesetečetverogodišnji Dražen Gajić zaposlen je u obližnjoj farmi, a pet godina mlađa supruga Ivana je domaćica i vodi brigu o kući i djeci. Kuću je kako kaže kupio, ali nije je još u potpunosti otplatio.Posjeta narodnog poslanika Dunjića mu je, priznaje ulila novu dozu optimizma.
-Ja i supruga Ivana se borimo da prehranimo i podignemo djecu. Njih dvoje su školarci. Današnja posjeta mi daje dodatni motiv i vjeru u društvo u kome živimo. I djeca su se veoma obradovala slatkišima i voću.Uzdamo se u dobre ljude, a dr Dunjić nas je uvjerio da dobrih i plemenitih ljudi ima, rekao je Dražen Gajić.
Višečlana porodica Gajić je pravi primjer na koji način se treba suprostaviti bijeloj kugi, ali i društvo i država moraju ovim mladim i hrabrim ljudima pokazati da nisu sami i da mogu očekivati podršku.

Boško Grgić – (D.A)