Naslovna Sport Fudbal NAPREDUJU RADOVI NA SPORTSKOM KOMPLEKSU “KOZARA”: U toku pripreme za postavljanje terena...

NAPREDUJU RADOVI NA SPORTSKOM KOMPLEKSU “KOZARA”: U toku pripreme za postavljanje terena sa vještačkom travom (FOTO)

GRADIŠKA – U toku su građevinske radovi u Sportskom kompleksu “Kozara” u Gradišci za izgradnju fudbalskog terena sa vještačkom travom.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da je obaveza Gradske uprave da se građevinski radovi pripreme, a da će putem Fudbalskog saveza Republike Srpske i Fudbalskog saveza BiH od UEFE dobiti donaciju kompletnog terena sa vještačkom travom.

-Isto tako putem Fudbalskog saveza Republike Srpske biće doniran još jedan takav teren sa vještačkom travom koji će biti postavljen kod stadiona Fudbalskog kluba „Lijevče“ u Novoj Topoli – istakao je Adžić.

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković je rekao da je već ranije dogovoreno da će Fudbalski savez BiH i grad Gradiška zajedničkim sredstvima izgraditi teren sa vještačkom travom kod Gradskog stadiona u Gradišci, te da će ovaj teren biti završen tokom ljeta.

Zeljković početkom marta na sastanku u Gradišci sa predsjednikom Područnog saveza Gradiška Milošem Brkićem, potpredsjednikom i generalnim sekretarom ovog saveza, Ilijom Gigovićem i Zoranom Vujatom.

-To će biti jedan od glavnih zadataka u narednom periodu, uz obezbjeđanje boljih uslova na stadionima i izgradnju fudbalskih terena sa vještačkom travom – rekao je Zeljković.

Gradska uprava finansiraće građevinske radove, koji koštaju 240.000 KM, a Fudbalski savez Republike Srpske i BiH donirao je vještačku travu, koja košta 200.000 KM.