Naslovna Info Gradiška Nagrađeni najbolji učesnici manifestacije (FOTO)

Nagrađeni najbolji učesnici manifestacije (FOTO)

GRADIŠKA – Komunalno preduzeće ”Gradska čistoća” Gradiška organizovalo je manifestaciju na kojoj su nagrađeni najbolji učesnici izbora za najuređenija dvorišta ”Najkutak”.

Prva nagrada za najuređenije dvorište pripala je Savki Todorović iz Laminaca koja je istakla da sve što je posadila djelo njenih ruku i da uživa u tome što radi.

Drugu nagradu za najuređenije dvorište osvojila je Vinka Nježić iz Romanovaca, treću Stojanka Bjelovuk iz Trebovljana, a u kategoriji ”Glas naroda” nagrada je dodjeljena, Ljiljani Nježić iz Romanovaca.

Zamjenica gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić zahvalila se Gradskoj čistoći na odličnoj manifestaciji i istakla da je ove godine po prvi put Gradska uprava zajedno sa komunalnim preduzećima nagradila jednog učesnika subvencijom usluga odvoza smeća, vodovoda i komunalne naknade za sljedeću godinu.

”Ovo je jedan vid i podsticaj da građani plaćaju sve ono što su potrošili, svoje obaveze i Gradska uprava uvijek učestvuje da podrži naše privrednike i naše građane, tako je bilo i ovog puta zajedno sa Gradskom čistoćom”, kazala je Ilićeva.

Firma Galenfarm ove godine po prvi put je učestvovala u takmičenju ”Naj kutak” i ovo preduzeće je takođe obezbjedilo nagrade za sve učesnike.

”Drago nam je da smo u mogućnosti da podržimo održavanje ovakvih manifestacija u gradu, na zadovoljstvo svih učesnika i sponzora”, kazala je Marija Subotić, direktorica Galenfarma.

”Poenta ”Naj kutka” je da se građani uključe i da zajedno brinemo o našem gradu i da se podigne svijest uređenja grada. Ovom prilikom zahvaljujem svim učesnicima koji su se odazvali i koji su vrijedno radili i uređivali svoje dvorište i na taj način naš grad Gradišku učinili ljepšim. Ove godine u odnosu na prethodne imamo sponzore i oni su pokazali da su društveno odgovorne kompanije i danas obezbjedili da imamo ovako lijepe poklone za sve učesnike, čestitam svim pobjednicima i učesnicima i pozivam građane da se i iduće godine okupimo ovdje u još većem broju”, poručila je Renata Popović Obradović, v.d. direktora Gradske čistoće.

Takođe za razliku od prošle godine organizatori su na ovogodišnjem izboru omogućili i to da sva pravna lica mogu da učestvuju, a pobjednik u konkurenciji 11 pravnih lica bio je Kulturni centar Gradiška.

Foto galerija:


Izvor: Micromreza.com, foto: G. Marić