Naslovna Sport Fudbal Miloš Brkić ostaje na čelu Područnog fudbalskog saveza Gradiška (FOTO/VIDEO)

Miloš Brkić ostaje na čelu Područnog fudbalskog saveza Gradiška (FOTO/VIDEO)

GRADIŠKA – U Gradišci je danas održana Izborna skupština Područnog fudbalskog savaza Gradiška, a na kojoj je za predsjednika ovog saveza izabran Miloš Brkić iz Laktaša, a potpredsjednika Branko Grahovac iz Srpca.

Izabrani su i članovi Upravnog obora i ostalih tijela Područnog fudbalskog savaza i delegati za skupštine fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH.

Za predsjednika fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH predložen je Vico Zeljković, te predloženi kandidati za članove izvršnih odbora i drugih tijela ovih saveza.

Brkić, koji je funkciju predsjednika Područnog fudbalskog saveza obavljao i u prethodnom mandatu, zahavlio je na novoj podršci  i povjerenju predstavnicima Gradskog fudbalskog saveza Gradiška i opštinskih fudbalskih saveza Laktaši, Srbac i Prnjavor.

On je naveo da je u naredom periodu prioritet Područnog saveza da u sradanji sa Fudbalskim savezom Republike Srpske završi infrastrukturne projekte, kao što su tereni sa vještačkom travom u Gradišci i Novoj Topoli i sporstki centar u Prnjavoru.

On je zahvalio Fudbalskom savazu Republike Srpske i predsjedniku Vici Zeljkoviću na setu finansijske pomoći klubovima svih liga, koji će dobiti pomoć u iznosu 50 odsto troškova kotizacija i troškova službanih lica na utakmicama, u zavisnosti od ranga u kojem se takmiče.

Pratite nas na youtube kanalu Moja Gradiška TV!

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Ognjen Valjić čestitao je Brkiću na obnovi mandata predsjednika Područnog saveza.

On je naveo da je ostalo još da se u julu završe izbori u područnim savezima Prijedor i Doboj, te da do kraja septembra treba da bude održana i Izborna skupština Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Foto galerija: