Naslovna Info Lokalni put od Glamočana do Bardače, presvučen novim asfaltom

Lokalni put od Glamočana do Bardače, presvučen novim asfaltom

SRBAC – U sklopu Plana kapitalnih investicija za ovu godinu ,opštinska uprava Srbac okončala je danas još jedan od projekata predviđenih Planom kapitalnih investicija a radi se o rehabilitaciji lokalnog puta od Glamočana do Bardače koji je presvučen novim asfaltom.

Radove je izvelo Građevinsko preduzeće „Hidrokop“ a sredstva u iznosu od 50 hiljada КM obezbijedila je Vlada Republike Srpske.

Načelnik opštine Mlađan Dragosavljević kaže da je u protekla dva mjeseca izvršena rekonstrukcija i asfaltiranje oko 4040 metara putnih pravaca a vrijednost radova iznosila je 440 hiljada КM. On dodaje da je od početka godine modernizovano preko osam kilometara putnih pravaca u ukupnom iznosu od blizu milion КM.

“Zahvaljujem se Vladi Republike Srpske koja je prepoznala značaj projekata na sanaciji putne infrastrukture i koja je pomogla da u zadnje tri godine asfaltiramo preko 50 kilometara puteva i ulica u Srpcu. U tom pogledu, upućujem zahvalnost i IFAD-u kao i drugim donatorima koji su u tome učestvovali”, rekao je Dragosavljević.

On dodaje da će uskoro početi još nekoliko projekata sanacije putne i druge infrastrukture u gradu i drugim mjesnim zajednicama, a sve to najviše zahvaljujući podršci Vlade Republike Srpske.