Naslovna Info Gradiška Kandidat za načelnika opštine Gradiška Zoran Adžić: Gradišci vratiti stari sjaj!

Kandidat za načelnika opštine Gradiška Zoran Adžić: Gradišci vratiti stari sjaj!

GRADIŠKA – Sinoć je održan prvi radni sastanak svih kandidata na odborničkoj listi SNSD-a, kao i kandidata za načelnika opštine Gradiška.

Pored kandidata sastanku su prisustvovali i svi članovi Opštinskog izbornog štaba SNSD-a Gradiška.

Uvodnu riječ je imao predsjednik OO SNSD-a i kandidat za načelnika opštine Gradiška Zoran Adžić koji je ovom prilikom rekao da je ispred odbornika važan zadatak, zadatak koji se može obaviti jedino ako svi budu radili timski.

– Ispred nas su važni izbori, ne za SNSD, nego za građane Gradiške. Ne smijemo sebi kao građani dozvoliti da izgubimo još četiri godine pod rukovodstvom sadašnjeg načelnika i svite oko njega. Zato su ovi izbori od izuzetne važnosti. Time je odgovornost nas kao ljudi koji su ispred velike SNSD porodice izabrani kao kandidati još veća, moramo zajednički da radimo jer jedino tako možemo doći do našeg konačnog cilja, a to nije samo pobjeda na izborima nego naš cilj ogleda u tome da Gradišci vratimo sjaj koji je prije imala i da se uhvatimo u koštac sa nagomilanim problemima i počnemo ih sistemski riješavati – istakao je Adžić.

Adžić je dodao da se mora jedinstveno nastupati, svakom čovjeku prići i prezentovati to što će se raditi naredne četiri godine, ali taj plan mora biti realan, i ne smiju se građani lagati.

U nastavku sastanka sekretar OO SNSD-a Gradiška je predstavio okvirni plan kampanje te su se svi kandidati obratili prisutnima i prezentovali svoja očekivanja od kampanje koja nam predstoji.

Na kraju se skupu obratio i bivši načelnik Opštine Gradiška Nikola Kragulj koji je istakao da svi odbornici moraju da rade kao jedna porodica.

-Moramo biti svijesni da smo mi jedna porodica i da moramo zajedno raditi na ostvarenju naših političkih ciljeva koji se ne smiju nikada bazirati na ličnim potrebama pojedinaca, nego na potrebama građana Gradiške – rekao je Kragulj.

Lista SNSD za predstojeće lokalne izbore broji 35 kvalitetnih, mladih i prepoznatljivih ljudi, koju predvodi Milenko Pavlović – Miler.