Naslovna Info Gradiška JAVNO ISTICANJE DONATORA I DONACIJA U GRADIŠKI: Humanisti iz zemlje i svijeta...

JAVNO ISTICANJE DONATORA I DONACIJA U GRADIŠKI: Humanisti iz zemlje i svijeta na gradskoj listi

GRADIŠKA – Gradska uprava u Gradiški otvorila je posebnu rubriku na zvaničnoj Internet stranici, rezervisanu za objave donatora i donacija u novcu i robi za pomoć usljed korona virusa.

Tokom nekoliko dana, nakon apela upućenog iz gradske uprave, javio se veći broj preduzeća, sutanova i pojedinaca koji su time iskazali veliku i važnu solidarnost, kako bi se lakše izborili sa korona virusom..

Do sada je ukupno, na ovaj način, uplatama na poseban račun, prikupljeno 46.286 KM. Među najvećim donatorima su Dalila Suhonjić i Damir Fazlić iz Kanade (17.770 KM), “Agrfofruktus”, “Saša inženejring”, “Eko trejd”, Osiguranje “Aura” sa po 5.000 KM, Kinološko udruženje “Moj pas (3.000 KM), “Minea”, Špedicija “Globus”, O.K.M.T sap o 2.000 KM te više pojedinaca (Stevo Baštinac, Srđan Kotur, Goran Jokić, Sanja Misimović Ziga, Milada Ćehajić Ahmetspahić )…

Na istaknutom spisku donatora u robi PMP “Jelšingrad”, Siniša Vučkovac, kineske trgovine, Udruženje “Žena i porodica”, “Krajina Grupa”, “Bio-Maks” i drugi.

Zoran Adžić

Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške kazao je za Srpskainfo da  građani iskazuju veliku solidarnost u različitim vidovima, što je od velike pomoći, posebno za starije, bolesne i nemoćne osobe.

-Odlučili smo da javno, objavljivanjem spiskova donatora i donacija, iskažemo zahvalnost ali i da sve što radimo bude dostupno javnosti – rekao je gradonačelnik Adžić, inače komandant Štaba za vanredne situacije u Gradiški.