Naslovna Info Ispovijest banjalučke “zečice”: Šeici su mi nudili ostrva, kamile, kuće, kola…

Ispovijest banjalučke “zečice”: Šeici su mi nudili ostrva, kamile, kuće, kola…

Božana Vujinović, dvadesetdvogodišnja djevojka iz Banjaluke, koja je prošle godine uhapšena sa Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji, često boravi u Dubaiju.

Iako u ovaj emirat srpske starlete odlaze zbog seksa za novac s bogatim Arapima, Božana tvrdi da ona nema veze sa aferom „harem“.

Navodi da je u Dubai išla turistički i zbog slikanja za razne kampanje. Podsjetimo, i mnoge srpske manekenke su pod tim izgovorom putovale na ovu luksuznu destinaciju.

“Razumijem da je prostitucija zanimljiva tema za novine, ali to nema veze sa mnom i mojim odlascima u Dubai. Tamo sam boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga”, navodi Božana.

Ona navodi da su je Arapi obasipali poklonima i da su ludi za plavim djevojkama, ali ništa od poklona nije prihvatala.

“Svašta su mi nudili. Poznato je da su oni ludi za plavim djevojkama. Poklanjali su mi ostrva, kamile, kuće, kola, nakit, ali ja sam im se ljubazno zahvalila. Svoje ciljeve ostvarujem sama, a ne uz pomoć bogatog šeika”, ističe ova Banjalučanka koja se svojevremeno slikala i za “Playboy”.

Na brojne natpise u medijima koji je doveode u vezu s prostitucijom, Božana kaže:

“Takve stvari me ne pogađaju. Ljudi od muve prave magarca. Ja živim svoj život, a ne tuđ. Mnogi su skloni da etiketiraju druge, i to obično neosnovano. Njih pogađa što putujem i uživam, a mene boli uvo za tuđe mišljenje.”

Pored ovoga, ona kaže da za svoja luksuzna putovanja zarađuje pošteno i da tu nema ništa čudno.

“Takav vid odmora postaje pristupačniji. Kažu da su putovanja bogatstvo. To je istina, jer nema ništa vrijednije od toga da odeš negdje i uživaš u svim blagodetima. To me ispunjava i trudim se da ih sebi priuštim što više. Posao modela mi omogućava da proputujem svijet. Novac zarađujem pošteno i tu nema ništa čudno”, navodi starleta.

Depo.ba