Naslovna Specijal Inja Ponjavić iz Gradiške plasirala se u finale

Inja Ponjavić iz Gradiške plasirala se u finale

Sedamnaestogodišnja Ivona Šakotić iz Bileće ovogodišnja je mis Republike Srpske. Jubilarni 25. Izbor za mis Republike Srpske održan je sinoć na Trgu slobode u Nevesinju u okviru Nevesinjske olimpijade.

Šatkotićeva je rekla da je prelijep osjećaj ponijeti titulu najljepše i zahvalila je Direkciji za Mis BiH koja je, kako je naglasila, pokazala veliko poštovanje i odgovornost prema učesnicama.

Titula ABC models Republike Srpske pripala je Katarini Rašljić iz Laktaša, a Mis Televoting Sari Dangubić iz Ljubinja.

Od 19 kandidatkinja, 12 se plasiralo u veliko finale, a to su Slavica Šarović, Ana Marija Španja, Tamara Banjac, Sara Dangubić, Anđela Glišić, Andrea Mičić, Inja Ponjavić, Sara Lazić, Nevena Vujović, Katarina Rašljić i Mihaela Majstorović.

Načelnik opštine Milenko Avdalović pozdravio je učesnice revije ljepote i naglasio da je ovaj događaj uljepšao 146. Nevesinjsku olimpijadu.

Izbor je održan u organizaciji Direkcije za Izbor mis BiH, pod pokroviteljstvom opštine Nevesinje i uz podršku brojnih sponzora.

U muzičkom dijelu programa nastupile su etno-grupe “Sveti Dimitrije” i “Simonida” i učenice Muzičke škole “Sveti Roman Melod”.

Izvor: SRNA, Foto: Radio Nevesinje