Naslovna Info Gradiška Imenovani novi načelnici odjeljenja (FOTO)

Imenovani novi načelnici odjeljenja (FOTO)

GRADIŠKA – Skupština grada Gradiška danas je nakon konstitutivne nastavljena i 1. redovna sjednice na kojoj su razrješeni dužnosti načelnici Odjeljenja u gradskoj upravi i imenovani novi.

Izabrano je šest novih načelnika Odjeljenja u okviru Gradske uprave, a došlo je i do promjene kadrova Odjeljenju za komunalno stambene poslove, Odjeljenju za privredu i poljoprivredu, Odjeljenju za društvene djelatnosti, Odjeljenju za boračko-invalidsku zaštitu i Odjeljenju za finansije.

Novi v.d. načelnik gradskog Odjeljenja za komunalno stambene poslove je iz SNSD-a Vedran Knežević, a privrede i poljoprivrede Goran Mirjanić iz DNS-a. Načelnik gradskog Odjeljenja za društvene djelatnosti je Dragutin Kovačević iz SNSD-a, dok je načelnik Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Darko Desančić iz Ujedinjene Srpske, kao i načelnik Odjeljenja za finansije Nikola Mumalo.

Novi načelnik Odjeljenja za inspekcije je Miroslav Despotović iz DEMOS-a.

Za vršioca dužnosti načelnika Službe gradonačelnika izabran je Goran Subotić, koji je i ranije obavljao tu funkciju. Novi stari načelnici su Božana Gluvić – načelnik Odjeljenja za opštu upravu, Saša Subotić – načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i Danijela Miletić – načelnica Odjeljenja za razvoj i međunarodne projekte.

Prema prijedlogu gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića za zamjenika gradonačelnika izabrana je Dragana Ilić, koja je tu funkciju vršila i u proteklom mandatu.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.