Naslovna Info Gradiška Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić poklonio po tri fudbalske lopte domaćim klubovima (FOTO/VIDEO)

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić poklonio po tri fudbalske lopte domaćim klubovima (FOTO/VIDEO)

GRADIŠKA – Povodom početka nove  takmičarske sezone gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić organizovao je prijem za predstavnike fudbalskih klubova koji se takmiče u Područnoj i Gradskoj ligi Gradiška.

Adžić je od  predstavnika fudbalskih klubova zatražio sportski angažman i uključivanje što više omladine u ekipe.

-Sport omogućujue formiranje djece u zdrave ličnosti. Imaćete podršku iz gradskog budžeta, a poželjno je da se oslanjate na vlastite snage, na djecu i omladinu iz vlastite sredine. Sport pobjeđuje, vrlo brzo ćemo u upotrebu sportistima predate super modernu sportsku dvoranu, te fudbalski teren sa plastičnom travom, rekao je Adžić.

Gradonačelnik jepotom  predstavnicima devetnaest klubova poklonio po tri fudbalske lopte.

Novo Milanović, predsjednik FK Torpedo iz Cerovljana i istaknuti sportski radnik kaže da sportistima mnogo znači podrška Gradske uprave.

-Veoma je važno da osjećamo podršku i od Gradskog fudbalskog saveza i od  samog gradonačelnika. Nedavno su na terenu FK ‘Biseri’ u Čatrnji izgrađene nove svlačionice, a zajednički se pomoglo i FK Lamincima, prilikom saniranja štete na klupskim prostotijama izazvane olujnim nevremenom. I ove lopte su izuzetan poklon, rekao je Milanović.

Poklonu gradonačelnika obradovali su se i u Kozincima, u FK Bratstvo. Igor Pavić, predsjednik kluba, rekao je da fudbalske lopte nisu simbolični pokloni, već znak da svi klubovi imaju podršku.

-Na nama je da na zelenom terenu damo maksimum. Nadamo se da će mjere biti ublažene i da će od septembra i publika moći na stadione, jer zbog njih i igramo fudbal, rekao je Pavić.

Na području Gradiške djeluje devetnaest fudbalskih klubova. Dvanaest klubova se takmiči u Područnoj fudbalskoj ligi, a sedam klubova u Gradskoj fudbalskoj ligi Gradiška.

Video:

Pratite nas na youtube kanalu Moja Gradiška TV!