Naslovna Info Gradiška Formiran Gradski odbor Narodne partije Srpske u Gradišci (FOTO)

Formiran Gradski odbor Narodne partije Srpske u Gradišci (FOTO)

GRADIŠKA – Pred više od 250 delegata i gostiju u velikoj sali Kulturnog centra u Gradišci formiran je odbor Narodne partije Srpske.

Izbornoj skupštini su pored Predsjednika i funkcionera Narodne partije Srpske, prisustvovali i Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić, Predsjednik opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić, narodni poslanik iz Gradiške Ognjen Žmirić, Predsjednik Socijalističke Partije u Gradišci Ivica Lučka.

Izabrano je trideset devet članova Gradskog odbora a za Predsjednika Gradskog odbora izabran je Rajko Lajić.

Izabrani Predsjednik gradskog odbora je u prvom obraćanju naglasio da najveći deo sadašnjeg članstva odbora čine uspješni preduzetnici i privrednici sa teritorije Grada.

Lajić je naglasio da je interesovanje sugrađana veliko i da u narednom periodu očekuju još veći priliv članstva jer građani prepoznaju Narodnu partiju Srpske kao stranku preko koje može da se čuje i njihov glas kako u Gradišci tako i u Parlamentu Srpske.

Predsjedsednik Narodne partije Srpske Darko Banjac istakao je da je odbor u Gradišci još jedan u nizu koji je proteklih nedelja formiran u Republici Srpskoj.

Narodnoj partiji Srpske u proteklim nedeljama pristupa sve veći broj građana koji žele da se uključe u aktivno stvaranje pozitivnog političkog okruženja u svojim opštinama.

Predsjednik NPS-a Darko Banjac istakao je da će ova stranka u budućnosti postati nezaobilazan politički faktor od Trebinja do Krupe na Uni, te da će biti dosljedna i đelovati u interesu naroda Republike Srpske.