Naslovna Specijal Ljepota i zdravlje Fitness studio “Virtus” vas poziva da treniramo zajedno!

Fitness studio “Virtus” vas poziva da treniramo zajedno!

Fitness studio “Virtus” je jedna od mlađih teretana na području grada Gradiška. Sa radom je počeo prije dvije godine, a za taj period je uspješno sarađivao sa velikim brojem klijenata i poslovnih partnera kao sto su Alfalab i Juventa sport.

-Rad se odvija kroz oblik privatnog treninga koji podrazumjeva testiranje funkcionalnih sposobnosti i izradu prilagođenog plana i programa rada koji odgovara pojedincu. Takođe, postoje i oblici grupnog treniranja koji se odvijaju u manjim grupama do osam članova – rekao je za portal “Moja Gradiška” Dario Višnjić, trener i diplomirani profesor fizičkog vaspitanja.

Prema riječima Višnjića, svi planovi rada su uvijek prilagođeni potrebama klijenta, od skidanja masnih naslaga, rad sa rekreativcima, otklanjanje bolova nastalih zbog tjelesnih deformiteta, tjelesna rekompozicija, pa sve do fizičkih priprema profesionalnih sportista.

Fitness studio “Virtus” se nalazi u Atinskoj ulici u Gradišci. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 066/920-817 ili na Instagram stranici fitness studija “Virtus”.