Naslovna Info Gradiška Dragan i Mara Obrenović munjevito reagovali i Nadi Marković iz Austrije vratili...

Dragan i Mara Obrenović munjevito reagovali i Nadi Marković iz Austrije vratili 1.000 KM

GRADIŠKA – Nada Marković, Banjalučanka, koja hljeb zarađuje u Salzburgu u Austriji, uvjerila se danas primjerom u Gradišci da postoje dobri i pošteni ljudi, tu među nama.

Nada je posjetila ‘Market AS’ u Gradišci i prije ulaska pokušala podići novac na jednom od bankomata. 

Ukucala je cifru od 1.000 konvertibilnih maraka. Bankomat joj je izbacio karticu, ali tvrdi da novca nije bilo. Uputila se na sprat ovog trgovačkog centra.

Prijatno iznenađenje desilo joj se prilikom povratka u prizemlje.

„Sačekao me gospodin Dragan Obrenović, čovjek koji u ovom marketu radi na videonadzoru. Pitao me jesam li ja bila na bankomatu. Ispričala sam mu, a Dragan mi je rekao da je bankomat izbacio ubrzo novac. Dao mi je moj novac spakovan u kovertu. Iznenadio me pozitivno, ljudski“, kaže Nada Marković.

Dragan Obrenović kaže da je posmatrao dešavanja vani, pogotovo na bankomatu. Kada je primijetio da je ženska osoba napustila bankomat i da je ubrzo izbačen novac, potrčao je i uzeo ga.

Sve se dešavalo u nekoliko sekundi. Draganu je pomogla i supruga Mara, koja je u to vrijeme radila na pultu informacija, desetak metara od bankomata.

„Sve se dobro završilo. Drago mi je da sam vratio gospođi Nadi novac, i da se ona uvjerila da smo mjesto gdje treba dolaziti. Srce mi je na mjestu, ne mogu opisati koliko sam ushićen, rekao je Dragan Obrenović“, inače Tuzlak, koji  skoro tri decenije živi u Gradišci.

Autor: Boško Grgić / MojaSrpska.info

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.