Naslovna Info Gradiška Domaći trgovački lanac TROPIC 21. septembra otvara market u Gradišci

Domaći trgovački lanac TROPIC 21. septembra otvara market u Gradišci

GRADIŠKA – Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac, u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, u srijedu, 21. septembra u 10 časova, otvara svoj novi prodajni objekat u Gradišci, u ulici Mladena Stojanovića bb.

Vrata svog 49. po redu kreativno uređenog i savremeno opremljenog marketa po najvišim standardima u trgovini, Tropic će otvoriti zajedno sa svojim sugrađanima uz brojne pogodnosti, poklone i iznenađenja. Tropic market u Gradišci prostire se na površini od 840 kvadratnih metara, a u ovom modernom marketu zaposlenje je dobilo 27 radnika.

Na sam dan otvaranja, u srijedu, 21. septembra, kupce očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja, tako će svaka 100. kupovina biti besplatna, a kupci će za svaku kupovinu preko 50 KM dobiti priliku da zavrte kolo sreće i osvoje vrijedne poklone, kao što su LED TV, mašina za veš, paketi sa proizvodima TROPIC trgovačke marke VOLIM te druge vrijedne proizvode. Tropic, tradicionalno, prilikom otvaranja novih objekata za svoje sugrađane priprema i bogatu ponudu akcijskih proizvoda po najpovoljnijm cijenama. Ova posebna akcija, koja obuhvata najatraktivnije i najtraženije artikle, uključujući i bijelu tehniku po odličnim cijenama, trajaće do 4. oktobra.

Pored povoljnih cijena svih proizvoda, Tropic je prepoznatljiv i po širini usluga i proizvoda koje nudi u svojim marketima, pa će tako kupcima u Gradišci na raspolaganju biti i odjeli sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom, sirevima, delikatesom, kao i pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

Tropic je za sve sve kupce i posjetioce, od 12 časova organizovao pravi gastronomski užitak uz roštilj, a otvarenje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslaviće sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu u 16.30 časova. Za svoje najmlađe sugrađane Tropic dovodi Mašu i Medu koji će se pobrinuti za najbolju zabavu, od 17 časova. Tropic market u Gradišci otvoren je 24 časa, a nalazi se u ul. Mladena Stojanovića bb, na obali Save, u suterenu bivšeg hotela Kozara.