Naslovna Info Gradiška “Centrum trade” kupio zemljište Vodoprivrednog preduzeća “Sava” u Gradišci

“Centrum trade” kupio zemljište Vodoprivrednog preduzeća “Sava” u Gradišci

GRADIŠKA – Centrum trade iz Banjaluke kupio je skladišta bivšeg Vodoprivrednog preduzeća “Sava” Gradiška” kod banjalučkog mosta, saznaje portal “Moja Gradiška”.

Prema nezvaničnim informacijama, “Centrum trade” je od VP “Sava” AD Gradiška kupio građevinsko zemljište površine 4.355/m2 (izgrađeno parkiralište površine 1.154,4 m2), procjenjene vrijednosti 359.374,00 KM.

Radnici su već počeli krčiti i sjeći drveća u krugu bivše firme.

Centrum trade u Gradišci se prostire na 1.000 m2, otvoren je 06.03.2006 godine i već je odavno postao pretijesan za izlaganje i skladištenje robe, dok parkinga za kupce sve manje

Centrum trade je osnovana 1998. godine sa sjedištem u Banja Luci i prodajnim objektima u  Kozarskoj Dubici, Gradišci, Laktašima, Doboju i Banja Luci. Firma ima 220 zaposlenih, a ove godine proslavlja značajan jubilej – 18 godina poslovanja.

Prodajni asortiman obuhvata više od 35 000 artikala  – od  kompletne opreme za gradnju uključujući i mašine i alate, materijale za unutrašnju i spoljašnju gradnju kao i širok asortiman proizvoda za opremanje doma (keramiku,  bijelu tehniku, rasvjetu, male kućanske aparate) te opreme za auto i vrt.

Prema zemljištu koje je kupljeno u narednom periodu u Gradišci se može očekivati da “nikne” novi prodajni objekat “Centruma” od 3.000/m2, sličan prodajnom centru u Doboju.