Naslovna Info Aura karavan donio informacije

Aura karavan donio informacije

Gradiška – Sa namjerom da upozna i edukuje građane o prednostima osiguranja, “Aura karavan” je juče u Gradišci pružao odgovore na sva pitanja zainteresovanih.

“Osiguranje Aura” Banjaluka kroz edukativnu kampanju “Aura karavan” nastoji da na jednostavan način, u kontaktu sa građanima, pruži sve informacije o osiguranju.

Gradiščani su službenike “Aure” ispitivali o cijeni, načinu osiguranja kuća i stanova, te putničkom zdravstvenom osiguranju.

– Cilj nam je da pokrenemo edukativnu kampanju koja će na jednostavan i lak način da približi koncept osiguranja koja su savremeni i globalni trend – istakla je saradnik “Aure” Jelena Batinić, dodavši da zbog neinformisanosti građani smatraju da osiguranje nije potrebno i da se njima neće dogoditi nesreća.

Ona je navela da je zanimljivo znati da dvije kutije cigareta predstavljaju iznos mjesečne rate osiguranja stvari u domaćinstvu od požara, udara groma, izlivanja vode iz kanalizacionih i vodovodnih cijevi, provalne krađe, razbojništva i niz drugih opasnosti.

– S obzirom na to da je sezona ljetovanja, pripremili smo iznenađenje. Onima koji osiguraju stvari svoga domaćinstva, kuću ili stan poklanjamo putničko zdravstveno osiguranje – istakla je Batinićeva.

Glas Srpske