Naslovna Info Gradiška Zorica Gazibarić, novi načelnik Odjeljenja za pravne i kadrovke poslove u Policijskoj...

Zorica Gazibarić, novi načelnik Odjeljenja za pravne i kadrovke poslove u Policijskoj upravi Gradiška

GRADIŠKA – Zorica Gazibarić, načelnik Odjeljenja za pravne i kadrovke poslove u Policijskoj upravi Gradiška radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, zasnovala je po završetku Više škole unutrašnjih poslova 2001. godine.

Svoju radnu karijeru započela je u tadašnjoj Stanici javne bezbjednosti Gradiška, gdje je obavljala poslove stručnog saradnika za obradu prekršaja. Tokom 2006. godine raspoređena je na poslove i zadatke inspektora kriminalističke policije za privredni i opšti kriminalitet gdje je radila punih 11 godina. U međuvremenu je završila Visoku školu unutrašnjih poslova i ostvarila se u ulozi majke. Profesionalnu karijeru nastavlja u Službu za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu gdje je obavljala poslove inspektora za kontrolu integriteta, a od februara 2021. godine raspoređena je na poslove načelnika Odjeljenja za pravne i kadrovke poslove u Policijskoj upravi Gradiška.

Rad na predmetima iz oblasti privrednog kriminaliteta zahtjeva veliki trud i vrijeme, a upravo svojom profesionalnošću i upornošću, uspjela je da na najefikasniji način i blagovremeno odradi sve predmete koji su pred nju postavljeni.

Ističe da je veliki izazov bilo uskladiti sve obaveze na poslu i kod kuće, ali uz dobru organizaciju i podršku porodice, izvršenje poslovnih zadataka nije nikad dovedeno u pitanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.