Naslovna Info Zoran Adžić kandidat SNSD-a za načelnika opštine Gradiška

Zoran Adžić kandidat SNSD-a za načelnika opštine Gradiška

GRADIŠKA – Predsjednik OO SNSD Gradiška i poslanik u NS RS, Zoran Adžić je kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ za načelnika opštine Gradiška na predstojećim izborima, odlučili su organi ove stranke.

Ova odluka je donesena jednoglasno na sinoćnjoj sjednici OO SNSD-a Gradiška, gdje su članovi ovog organa stranke jednoglasno stali iza Adžića i podržali njegovu kandidaturu za načelnika Opštine Gradiške.

Čitav proces kandidovanja bio je dug i temeljan, svaki MO SNSD-a kao i organi MSD i AŽ SNSD su dali svoje prijedloge kandidata kako za načelnika tako i za odborničku listu.

Uvjerljivo najviše prijedloga je imao predsjednik OO SNSD-a Zoran Adžić koji je na kraju na OO SNSD-a i izabran za kandidata naše stranke.

Adžić se ovom prilikom zahvalio svim članovima OO, ali i svim članovima i simpatizerima stranke.

-Ispred nas je važan zadatak, zadatak koji možemo obaviti jedino zajedno i timski. Gradiška kao Opština ne može sebi dozvoliti luksuz da njome upravljaju još četiri godine nesposobni ljudi, ovdje se ne radi o interesima SNSD-a, ovdje sada pričamo o interesima grada i svih njegovih građana. Moramo jedinstveno nastupiti, prići svakom čovjeku svakoj populaciji dati im nadu prezentovati ono što ćemo raditi u narednom periodu, ali taj plan mora biti realan nećemo ići i obećavati kule i gradove. Obećavaćemo realne stvari, a to su razvoj Gradiške u svim segmentima i izgradnja temelja bržeg i jačeg prosperiteta – istakao je Adžić.

Na sjednici OO je pored kandidata za načelnika izglasana i lista kandidata za odbornike u SO Gradiška. Lista broji 35 kvalitetnih i prepoznatljivih ljudi,koju predvodi Milenko Pavlović Miler.