Naslovna Info Željko Joksimović upoznao Jovanu sa Dodikom

Željko Joksimović upoznao Jovanu sa Dodikom

BANJALUKA – Željko Joksimović u petak uveče održao je spektakularan koncert u Banjaluci i tu priliku iskoristio da prije nastupa večera sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom.

Popularni pjevač stigao je dan ranije, a pre koncerta se sastao s njihovim predsjednikom kako bi večerali i proćaskali. Željko i Milorad se poznaju već nekoliko godina, a sada je i Jovana Joksimović imala priliku da upozna predsjednika Republike Srpske.

„Alo!“ je došao u posed fotografije na kojoj se nalaze Željko i Jovana, Dodik sa suprugom i Joksimovićev kum i menadžer Bane Obradović takođe sa suprugom. Kako saznajemo, ova šestorka sjedela je u restoranu koji je bio zatvoren za druge goste.

– Željko i Jovana stigli su nešto ranije u Banjaluku kako bi se sastali s Dodikom. Milorad poznaje Željka i velika mu je čast bila što će baš on održati koncert u njihovom gradu. Tom prilikom, restoran u kom su se sastali bio je zatvoren za ostale goste kako bi se predsjednik i pjevač opustili i na miru večerali i pričali. Njima su društvo pravile i supruge, kao i Joksimovićev menadžer Bane. Oko dva sata su se zadržali u lokalu, a zatim je Željko morao da krene u hotel kako bi se spremio za spektakl. Dodik je sa suprugom i prijateljima pratio koncert iz VIP lože – rekao je izvor blizak pop pjevaču.

Željko je ranije rekao da mu je mnogo lakše kada ga na nastupima prati supruga Jovana.

– Jovana je neko ko mene redovno prati na nastupima, naravno, kada joj to dozvoljava posao. Svaki put se nalazi blizu bine, tako da uvijek gledam prema njoj i provjeravam da li je sve OK. Oko 44 odsto koncerta posvetim njoj, ne baš cijeli nastup – bio je iskren Joksimović.

Izvor: Alo!