Naslovna Info Gradiška Započela proljećna akcija uređenja grada (VIDEO)

Započela proljećna akcija uređenja grada (VIDEO)

GRADIŠKA – Zamjenik gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić zasadila je danas stablo bijelog jasena, čime je na simboličan način ozvaničila početak proljećnog uređenja grada.

U okviru kampanje „Posadi svoj hlad“ uz pomoć društveno odgovornih kompanija, institucija i pojedinaca Grad Gradiška dobio je 100 sadnica bijelog jasena, od kojih će 50 sadnica biti zasađeno u parku „Kozara“ preko puta sportske dvorane „Arena“ Gradiška, a preostalih 50 sadnica biće podjeljeno zainteresovanim građanima.

U akciju su uključeni: Odjeljenje za prostorno uređenje i građenje, Odjeljenje za komunalne i stambene poslove i Komunalna policija Gradske uprave grada Gradiška, KP „Gradska čistoća“ a.d. Gradiška, Privredno društvo „Green Tank“ d.o.o. Gradiška i drugi.

Zahvaljujući NVO „Zeleni razvojni centar“ Bijeljina, koji su u okviru projekta „Posadi svoj hlad“ za grad Gradišku obezbijedili sadni materijal od 100 sadnica bijelog jasena.

Foto galerija:

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.