Naslovna Info Gradiška Za asfaltiranje puteva na području grada Gradiške iz budžeta izdvojeno 1,1 milion...

Za asfaltiranje puteva na području grada Gradiške iz budžeta izdvojeno 1,1 milion KM (VIDEO)

GRADIŠKA – Predajom u upotrebu rekonstruisane dvije dionice puta ukupne dužine 1 400 metara u Trebovljanima kod Gradiške završena je realizacija projekta izgradnje asfaltnih saobraćajnica u ruralnim dijelovima Lijevče polja i Potkozarja.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da su danas u Trebovljanima u upotrebu puštene dvije dionice ukupne dužine 1 400 metara vrijednosti 180.000 KM. 

-Rekonstruisano je oko 850 metara već postojeće putne komunikacije prema putu Gradiška-Podgradci i oko 550 metara puta koji Trebovljane povezuje sa Miloševim brdom i Sovjakom. Na ovaj način mi pomažemo poljoprivrednike i voćare iz ovog kraja da ostanu na svojim gazdinstvima a da dobrim putevima mogu brzo doći i do Gradiške i do Banjaluke – rekao je Adžić.

Član Savjeta MZ Trebovljani Nebojša Bavrlić rekao je da je rekonstrukcija puteva u Trebovljanima počela 2017. godine kada je izgrađeno 1.320 metara i daje danas rekonstrukcija nastavljena izgradnjom 850 metara kroz Trebovljane. 

Ukupno je na području grada Gradiška asfaltirano oko deset kilometara saobraćajnica za koje je iz budžeta izdvojeno 1,1 milion KM.

Opširnije u prilogu: