Naslovna Specijal PR-Marketing WEB SHOP Apoteke Gradiška olakšao kupovinu građanima širom svijeta

WEB SHOP Apoteke Gradiška olakšao kupovinu građanima širom svijeta

„JZU „Apoteka Gradiška“ pokrenula je u martu prošle godine web prodavnicu putem koje se mogu kupiti razni proizvodi iz asortimana Galenfarma, ali i kozmetika, herbalni ljekoviti preparati, dodaci prehrani, medicinska obuća, sredstva za dezinfekciju, specijalizovana hrana, preparati za oralnu higijenu i slično“, izjavio je za portal “Moja Gradiška” zamjenik direktora ove ustanove Dragan Kasagić.

Dodaci prehrani su posebno aktuelni u pandemiji kovida – prvenstveno preparati za poboljšanje imuniteta, pomoćna ljekovita sredstva u terapiji covida, testovi i zaštitna oprema.

Kasagić je naglasio da je u ponudi web shopa sav asortiman koji je inače prisutan u apotekama, izuzev preparata koji su registrovani kao lijekovi jer zakonskom regulativom prodaja lijekova nije dozvoljena van apoteka i bez prisustva farmaceuta.

On je istakao da su prednosti web shop-a višestruke.

„To je jedna apoteka ograničenog asortimana, dostupna 24 časa dnevno, koju korisnici mogu posjetiti iz vlastite kuće, kancelarije, dok su na odmoru i slično, te izabrati opciju dostave na kućnu adresu. Dostava na području grada se vrši istog dana besplatno, a za ostale gradove u BiH isporuka se vrši u roku 72 sata i beslatna je za sve narudžbe koje su preko 40 KM“, rekao je Kasagić i dodao da postoji i opcija ličnog preuzimanja naručene robe u jednoj od apoteka na području grada.

Prema njegovim riječima, web prodavnica je naročita pogodnost u doba pandemije korona kada su nerijetko čitave porodice u izolaciji i kada im se na kućnu adresu mogu dostaviti suplementi, vitamini, testovi i slično, uz veoma bitnu mogućnost plaćanja pouzećem ako ne koriste ili ne posjeduju karticu za elektronsko plaćanje. Takođe, ovaj vid prodaje omogućiće našim građanima u inostranstvu da bilo koji preparat iz kataloga web shop-a Apoteke za potrebe nemoćnih, bolesnih ili starijih članova porodice plate elektronski i pošalju na adresu istih. 

Web prodavnicu JZU „Apoteka Gradiška“ možete posjetiti na adresi www.apotekagradiska.org

PR / A.S.