Naslovna Sport Fudbal VULE TRIVUNOVIĆ NOVI TRENER KOZARE

VULE TRIVUNOVIĆ NOVI TRENER KOZARE

GRADIŠKA – Vule Trivunović koji je ljetos sa banjalučkim Borcem osvojio titulu u Prvoj ligi Republike Srpske, ali i Kup Banjaluke pobjedom protiv premijerligaša Krupe, novi je šef stručnog štaba Kozare iz Gradiške.

Upravni odbor kluba iz grada na Savi kojim predsjedava Milenko Pavlović Miler na večerašnjem sastanku imenovao je šefa stručnog štaba, a povjerenje je dato Trivunoviću koji ima zadatak da sačuva Gradiščane od istorijskog ispadanja iz ovog ranga takmičenja.

Naime, Kozara kao prvi pobjednik Kupa Republike Srpske nikada nije igrala ispod prvoligaškog ranga, a jesenji dio prvenstva je završila na pretposljednjem mjestu sa samo dvije pobjede u šesnaest utakmica. Ovo je Kozarina najlošija sezona u prvoligaškom karavanu.

Vule Trivunović će da bude treći trener Kozare u sezoni koju je na klupi započeo Borče Sredojević, ali je nakon niza loših rezultata podnio ostavku, pa je njegovu ulogu, kao prelazno rješenje preuzeo sportski direktor Siniša Đurić.

Trivunović će upravo naslijediti Đurića koji će i dalje da ostane na poziciji sportskog direktora tako da će njih dvojica biti najbliži saradnici.

Izvor: sportdc.net