Naslovna Sport Košarka Vuk Radivojević posjetio “Arenu Gradiška”

Vuk Radivojević posjetio “Arenu Gradiška”

GRADIŠKA – Proslavljeno košarkaško ime i izvršni direktor Košarkaškog kluba “Igokea” iz Laktaša Vuk Radivojević posjetio je danas Gradišku i obišao “Arenu Gradiška” na kojoj se izvode završni radovi.

Radivojević je istakao da je oduševljen dvoranom u Gradišci  i dodao da je veoma dobro urađena i dovoljno velika da se u njoj mogu održavati razni sportski događaji.

On je naveo da su pripreme KK Igokea za narednu sezonu u ABA Ligi u toku i istakao da je njegov tim sa pripremama krenuo ranije nego obično zbog učešća u FIBA Ligi Šampiona i kvalifikacija koje počinju 15. septembra utakmicom protiv rumunskog Kluža u Laktašima.

“Uspješno smo krenuli sa pripremama ,oformili smo okosnicu tima, svi su na okupu već  20 dana,a u narednom periodu u planu imamo odigrati nekoliko pripremnih utakmica i smatram da možemo ostvariti dobar rezultatu u narednoj sezoni ”, naveo je Radivojević.

On je dodao da je većina tima promjenjena u odnosu na prošlu sezonu  te da su u Igokeu stigla nova pojačanja u vidu Nikole Jovanovića, Stefana Fundića, Marka Jošila, Edin Atića i  tri Amerikanaca Anatabija Volera,Entoni Klemensa i Džekija Karmajkela, dok  su od prošlogodišnjeg igračkog kadra u Igokei ostali Dalibor Ilić,Darko Talić i Milan Vulić.

ABA Liga počinje 3. oktobra a Igokea će sezonu početi utakmicom protiv Mega Bemaksa u Laktašima.