Naslovna Sport Fudbal VRIJEDNI OBRADOVČANI: U toku izrada murala posvećenog nedavno preminuloj ‘desetci’ ...

VRIJEDNI OBRADOVČANI: U toku izrada murala posvećenog nedavno preminuloj ‘desetci’ kluba Dušanu Gajiću (FOTO)

GRADIŠKA – Čitavo minulo proljeće, pa i prve ljetne dane Obradovčani izvode radne akcije na svom stadionu na Krndijama.

Asfaltiran je prilazni put izgrađen je parking, zasađeni su drvoredi lipe i brzorastuće paulovnije, teren je proširen, postavljena je i nova ograda.

Građevinski radovi se nastavljaju, potvrđuje to i neumorni Enes Duratović, član uprave FK Obradovac.

-Izlili smo temelje ispod tribina za nove svlačionice.Gradimo supermoderne svlačionice za igrače, sudije i prostoriju za delegata. Postavljamo i reflektore, planiramo podići i travnatu podlugu, izvršiti ravnanje terena i ponovo vratiti travu – rekao je Duratović.

Da u ovom klubu ne zaboravljaju svoje legende, potvrđuje trenutna aktivnost. U toku je izrada murala, posvećenog nedavno preminuloj  ‘desetci’  kluba Dušanu Gajiću.

-Dušan je bio naš omiljen igrač, na nesreću preminuo je mlad.  Tu će  biti i drugi mural, posvetit ćemo ga još jednoj našoj ‘desetci’, legendi kluba Mahmutu Muriću, koji je preminuo u  Americi – kaže Duratović.

Neskrivene su ambicije Obradovčana. Žele da im stadion bude u rangu prvoligaških i da postane drugi stadion po veličini i kvalitetu na području grada.  Zahvaljujući vrijednoj upravi, navijačima, prijateljima i našim ljudima u dijaspori plan će biti realizovan već ove godine.