Naslovna Info Gradiška Vesni Barać iz Kozinaca nagrada za najuređenije dvorište (VIDEO)

Vesni Barać iz Kozinaca nagrada za najuređenije dvorište (VIDEO)

GRADIŠKA – Dvorište Vesne Barać iz Kozinaca proglašeno je najuređenijim u ovogodišnjem takmičenju ‘Naj kutak 2020’, koje je sprovela Gradska čistoća Gradiška.

U konkurenciji 31 takmičara druga nagrada pripala je Vinki Nježić iz Romanovaca, a treće Savki Todorović iz Laminaca.

-Presrećna sami iznenađena. Podržavam ovo takmičenje, podržavam i sve aktivnosti ‘Gradske čistoće’, koja je dala veliki doprinos da naš grad blista. Čestitam svim učesnicima na takmičenju, nadam se da će naredne godine biti još veći odziv – rekla je Baraćeva.

Zadovoljan je i direktor Gradske čistoće Gradiška Željko Bilbija. Posebno zbog činjenice da ni situacija izazvana pandemijom korona virusa nije odložila akciju.

-Bila su prijavljena 34 kandidata za izbor najljepšeg dvorišta, ali propozicije su takve da su se mnogli takmičiti samo korisnici naših usluga. Nije nas spriječila ni situacija oko korona virusa da održimo akcijuvolio bih da je prijevljenih 200 ili 500, rekao je Bilbija.

Dragana Ilić, zamjenik gradonačelnika Gradiške čestitala je pobjednicima, učesnicima konkursa, ali i preduzeću Gradska čistoća.
-Menadžment ‘Gradske čistoće’ zaista je uložio vliki napor da naš grad bude čist,a akcenat stavlja i na cijelo gradsko područje. Nadam se da će ove skromne nagrade narednih godina pojačati konkurenciju – rekla je Ilićeva.

Najviše takmičara,odnosno najuređenijih dvorišta prijavljeno je iz Mašića, potom Rovina, Podgradaca i potkozarskih sela.

Foto galerija:

Video: