Naslovna Kultura Veče stand up komedije„Ladies stand up show” u Gradišci

Veče stand up komedije„Ladies stand up show” u Gradišci

Stand up Show- najbolje komičarke regije stižu u Gradišku!

Kulturni centar Gradiška Vas sa zadovoljstvom poziva na „Ladies stand up show Slo/Hr/Srb “, koji će se održati u nedjelju 4.12.2016. sa početkom u 20.00 sati u Kulturnom centru Gradiška.

Ovoga puta mirkofon preuzimaju tri najbolje komičarke koje suvereno vladaju regionalnom stand up scenom i više nego uspješno pariraju svojim muškim kolegama.

Komičarke koje će Vas nasmijati do suza su: Jelena Radanović (SRB), Marina Orsag (HR) i Martina Ipša (SLO).

U nastavku nekoliko riječi o našima izvanrednim komičarkama

JELENA RADANOVIĆ (SRB)
Jelena Radanović je rezident komičarka organizacije Standup.rs i prva dama stand up scene u Srbiji. Svojim humorom i talentom plijeni i ruši predrasude o tome da je stand up muški posao. Nastupala je širom regije, kako u svom matičnom klubu Ben Akiba u Beogradu, tako i u klubovima, pozorištima i na najvećim regionalnim festivalima.

MARINA ORSAG (HR)
Osnivačica “Večeri otvorenog mikrofona”, Stand up comedy radionica te Comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

MARTINA IPŠA (SLO)
Martina Ipša je jedna od osnivača stand up komedije u Sloveniji i je jedna najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, je popularna kod publike različitih profila. U 10 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina i piše komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

Nedjelja, 04.decembar 2016. U 20 časova
Mala sala Kulturnog centra Gradiška
Cijena ulaznice 5 KM