Naslovna Događaji UZ TOPBASKET I KK SERVITIUM IMA SVOJE PREDSTAVNIKE NA REPREZENTATIVNOM NIVOU

UZ TOPBASKET I KK SERVITIUM IMA SVOJE PREDSTAVNIKE NA REPREZENTATIVNOM NIVOU

Nakon što smo juče imali priliku saznati lijepu sportsku vijest za opštinu Gradiška, danas stiže još više nego pozitivnih informacija vezanih za kontrolne treninge košarkaškog saveza Srbije za mladje selekcije reprezentacije Srbije.

Uz KK Topbasket iz Nove Topole, gdje smo predstavili pulene trenera Vlade Todorovića, danas imamo priliku pohvaliti rad trenera KK Servititum iz Gradiške, koji je ujedno koordinator svih selekcija u klubu, a na kontrolne treninge reprezentacije poslao je četiri svoja igrača.

Riječ je o Radi Slijepčeviću (2004. god.), Alekseju Peranoviću (2006. god.), Stefanu Šiniku (2006. god.) i Pavlu Vujičiću (2006. god.).

Slijepčević je odavno na radarima ozbiljnih klubova širom regiona, ima ozbiljan pristup košarci i očigledno želi da prati, pa možda i nadmaši starijeg brata Danila.

Što se tiče ostalih dječaka, njihov rad je za svaku pohvalu, a trener Lukić je navodeći za medije naglasio da i u mlađim godištima ima izuzetno talentovanih klinaca, ali da njihova budućnost u ovom sportu najviše zavisi od njihovog pristupa i posvećenosti, kao i radne etike te poštovanja načina rada trenerske struke.

U svakom slučaju, treneri Todorović i Lukić rade ozbiljan posao po pitanju zalaganja i pokušaju da sve svoje košarkaške trikove prenesu na mlade igrače, koji će nadamo se zaigrati na najvišem nivou i dokazati epitet sportskog grada, ali i pobjednički mentalitet kojem svi teže.

Foto: PRAVDABL, Autor : Dejan Gajić