Naslovna Info Hronika Uhapšen u Gradišci: Iz vozila pucao

Uhapšen u Gradišci: Iz vozila pucao

GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 05.06.2021. godine, lišili su slobode lice V.H. iz Gradiške, koje se sumnjiči da je istog dana oko 19,35 časova, u mjestu Brestovčina, grad Gradiška, iz vozila u pokretu, ispalilo više hitaca iz pištolja.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 05.06.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznati vozač, upravljajući sa putničkim automobilom marke ”Fiat”, koje se kretao magistralnim putem Nova Topola- Gradiška, u mjestu Brestovčina, kroz prozor navedenog vozila, ispalilo više hitaca iz pištolja.

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, u ulici Lijevčanska, grad Gradiška, zaustavili su i kontrolisali navedeno vozilo, a kojim je upravljalo lice V.H. iz Gradiške, te od istog oduzeli startni pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom.

Po komlpetiranju predmeta protiv lica V.H. biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.