Naslovna Sport Fudbal U toku uređenje stadiona Sloge, pomoć pružili i bivši igrači kluba

U toku uređenje stadiona Sloge, pomoć pružili i bivši igrači kluba

SRBAC – Već nekoliko dana na stadionu Sloge u Srpcu traju radovi na uređenju ovog sportskog kompleksa a u ovoj akciji su angažovani, kako sadašnji tako i bivši igrači kluba i prijatelji ovog sportskog kolektiva.

Do sada je izvršeno farbanje klupa, postavljanje novih stolica za rezervne igrače i krečenje svlačionica i drugih objekata a danas su radovi nastavljeni farbanjem ograda i golova.

Predsjednik kluba Branko Grahovac zahvalio se svima koji su uzeli učešće kako bi stadion bio obučen u novo ruho pred početak nove prvenstvene sezone.

„Mnogo nam znači podrška svih igrača i naših prijatelja jer Sloga ima dugu tradiciju i najveći je rasadnik mladih fudbalskih talenata u našoj opštini. U ovom klubu su ponikli brojni igrači koji su ostavili značajan trag iza sebe i ponosan sam što sam i ja ovdje učinio prve fudbalske korake koji su mi mnogo značili u profesionalnoj karijeri“, rekao je Grahovac.

Jedan od onih koji radi na uređenju gradskog stadiona je i nekadašnji fudbaler Sloge, Stojan Čekić, koji je jedan od inicijatora ove akcije. Iako već godinama nastupa u Holandiji, nije zaboravio rodni kraj što je dokazao svojim gestom.

,,Stojan je mogao otići negdje na godišnji odmor, ali je odlučio da slobodne dane provede s nama, radeći i uređujući prostorije našeg kluba, kako bi igrači imali što bolje uslove i ljepši ambijent. Zaista smo mu zahvalni, jer je lijep osjećaj kada vas se neko sjeti i pomogne vam, a da nije u pitanju nikakav lični interes, već ljubav prema rodnom kraju“, kaže Grahovac.

Ovo nije prvi put da Stojan Čekić pomaže srbačkom klubu. Slogi je ranije poklonio sportski bicikl, lopte, opremu za trčanje, čarape, kopačke i golmanske rukavice.