Naslovna Info U neizvjesnoj utakmici u Loparama, odbojkaši OK “Gradiška” poraženi 3:2

U neizvjesnoj utakmici u Loparama, odbojkaši OK “Gradiška” poraženi 3:2

Na gostovanju u Loparama, odbojkaši OK “Gradiška”, nisu imali snage za više od dva osvojena seta, te su poraženi rezultatom 3:2.

Nakon dobrog otvaranja meča, te osvojenom prvog seta (22:25) u svoju korist odbojakaši iz Gradiške su malo popustili s koncentracijom, pa je drugi set otišao u statističku kolonu domaćina (25:15).

I u trećem setu identičan scenario, nisu dobro konsolidovali redove gosti, pa su ostali kratki i za ovaj izgubljen set (25:20), a na taj način su se zatekli na samo jedan set od poraza.

Naši odbojkaši na timskom fotografisanju pred početak meča, na njima svojstven način.

Kada su konačno odigrali s malo više pažnje, smanjili broj neiznuđenih grešaka, mladići OK “Gradiška”, uzvratili su udarac, osvojili četvrti set (21:25) i na taj način napravili uvod u neizvjesnu završnicu meča u petom setu.

Nažalost, sve što su uspjeli po pitanju taj-brejka jeste jedino mogućnost igranja tog odlučujućeg seta, u kojem su nakon početnih 5:1 za OK “Lopare”, pali psihološki, a i fizička sprema domaćina došla je do izražaja za 15:6 u petom setu, te konačnih 3:2.

OK “Lopare” – OK “Gradiška” 3:2 (22:25, 25:15, 25:20, 21:25, 15:6)

Za OK “Gradiška” u ovom meču pod dirigentskom palicom šefa stručnog štaba Stojnića nastupili su: Kravljača, Gligić, Sandić, Danilović, Janković, Sančanin, Lajić, Karan.