Naslovna Info Gradiška U nedelju konvencija izvorne SDS

U nedelju konvencija izvorne SDS

GRADIŠKA – Konvencija Izvorne Srpske demokratske stranke Gradiška, na kojoj će biti izabrano rukovodstvo ove stranke na lokalnom nivou, biće održana u nedjelju, 30. avgusta.

Predsjednik Inicijativnog odbora Izvorne SDS Gradiška Tihomir Mihajlović rekao je da se na konvenciji očekuje oko 400 delegata koji će birati predsjednika, potpredsjednike i članove opštinskog odbora, te članove predsjedništva stranke.

On je naveo da je od 1. avgusta formirano 13 područnih odbora Izvorne SDS u Gradišci, koji obuhvataju ukupno 52 mjesna odbora stranke.

“Planirano je da do kraja ove godine bude formirano 70 mjesnih odbora, čime bi Izvorna SDS bila politička organizacija sa najviše formiranih mjesnih odbora na području opštine Gradiška”, naglasio je Mihajlović.

On je dodao da će Konvenciji Izvorne SDS Gradiška prisustvovati predsjednik ove stranke Dobrivoje Vidić, prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik, potpredsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić, narodni poslanik i član Izvorne SDS Slavko Dunjić i predstavnici SNSD-a i DNS-a.

Početak konvencije planiran je u 18.00 časova u Kulturnom centru u Gradišci.