Naslovna Info Gradiška U Krajčinovcima asfaltiran kilometar puta (VIDEO)

U Krajčinovcima asfaltiran kilometar puta (VIDEO)

GRADIŠKA – Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić otvorio je danas u mjesnoj zajednici Vrbaška u zaseoku Krajčinovci novoizgrađeni put.

Adžić je istakao da je u mjesnoj zajednici Vrbaška  asfaltrirana dionica puta u zaseoku Krajčinovci u dužini od 982 metra, u okviru projekta Jačanja uloge mjesnih zajednica i plana ruralnog razvoja.

On je naveo da investicije nisu zaustavljene uprkos pojavi pandemije virusa korona, te da je Gradska uprava izdvojila 80.000 KM za asfaltiranje ovog puta.

“Naše opredjeljnje je da ljudi ostaju na svojim domaćinstvima i dalje ćemo se truditi da ovakve projekte realizujemo na terenu kako bi sačuvali prostor grada Gradiške, a samim tim i Republike Srpske”, naglasio je Adžić.

On je dodao da je ova dionica 80 kilometar puta koji je asfalitran na području grada od sredine 2017. godine, te da nema mjesne zajednice u kojoj nije ostavljen trag u vidu raznih projekata.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Vrbaška Ilija Grbić istakao je da ovaj putni pravac u zaseoku Krajčinovci ima velik značaj zbog putnog povezivanja sa ostatkom mjesne zajednice i samim gradom.

Grbić  je naveo da u ovom dijelu mjesne zajednice ima mnogo djece, te da će u budućnosti nastojati da dovedu put do svake kuće u ovoj mjesnoj zajednici.

On je dodao se radovi na izrgadnji društvenog doma privode kraju kao i asfaltiranje oko istog, te da u budućnosti planiraju izrgadnju trotoara.

Video: