Naslovna Specijal PR-Marketing U Alma Ras butiku potražite posebno odabran asortiman snižen i do 30%

U Alma Ras butiku potražite posebno odabran asortiman snižen i do 30%

Poklon je najljepši način da se nekome zahvalimo, izvinimo ili pokažemo šta osjećamo, a praznici tokom mjeseca decembra su idealna prilika za to. U periodu kada je praznično raspoloženje svuda oko nas, stiže nam i tradicionalni decembarski Shopping Fest u svim Alma Ras i Manners buticima. Svake sedmice kupce očekuje sedmična ponuda sa posebno pripremljenim asortimanom po sniženim cijenama do 30%. Prilikom kupovine, ne morate da brinete o poklon pakovanju, jer vas očekuju, pažljivo pripremljene, ukrasne kutije.

Specijalno novogodišnje izdanje, brendova Alma Ras i Manners, popularna linija Happy ove godine dolazi nam sa motivima „Sky is the limit“ i „Happy New Year“. Modeli ove linije zasigurno su „Must-Have“ komadi savremene porodice. Pomno odabrane kombinacije boja, dezeni i motivi zadovoljiit će sve ukuse, svih uzrasta. Pripadnice nježnijeg spola uživat će u atraktivnom donjem rublju, crvene boje, dok moderne muškarce, koji idu ukorak s trendovima, očekuju bokserice sa brendiranom gumom karo dezena.

Pored Alma Ras Shopping Festivala koji će trajati cijeli mjesec, svi ste pozvani da se pridružite nezaboravnom prednovogodišnjem pidžama party-u, a datum održavanja pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners: www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim i www.facebook.com/manners.man.in.motion

Kupovina za vrijeme Pidžama party-ja je nezaboravna jer vas očekuje specijalna ponuda i to sve uz ugodnu atmosferu prilikom kupovine. Nemojte se iznenaditi, kada vas prodajno osoblje dočeka, u njima najdražim, pidžamama.

Navedene pogodnosti odnose se na Alma Ras butik-A&K u Gradišci, a kojeg možete potražiti u ulici Vojvode Mišića bb, odnosno u blizini gradske toplane.